PDF Download

Creating PDFs requires considerable processing power. Thus we generate those only on request. Please note that — depending on size of PDF and system load — this might take a few minutes.

The PDF is being generated. Please be patient.

An error occured while generating the PDF.

Terms of use

To the best of our knowledge this work is free of known copyrights or related property rights (public domain).
Logo Universität Tübingen Logo Universität Tübingen Logo Universitätsbibliothek Tübingen
  1. OpenDigi
  2. DigiTue
  3. Vom Ackerbau (p. )
  • Info
  • Content
Shelfmark
L X 81-1
Title
Vom Ackerbau
Volume
1
Place(s)
Stuttgart
Year of publication
1767
Further information

Parent document

Bibliographic information

URN
urn:nbn:de:bsz:21-dt-210119
DOI
10.20345/digitue.21011
Digital representations
METS
IIIF-Manifest
Downloads
PDF: Complete project, Current page
JPEG: Current page
Terms of use
  • Einband   
  • Spiegel   
  • Vorsatz mit handschriftlicher Notiz   
  • Schmutztitel   
  • 2r-5r Vorrede   
  • 5v-8r Verzeichniß derjenigen Personen, welche auf die Betrachtungen über Landschaftliche Dinge pränumerirt haben.   
  • 8v Haupt-Inhalt von denen Betrachtungen über landwirtschaftliche Dinge.   
  • 9r-9v Titelblatt   
  • 10r-10v Vorbericht.   
  • 11r-13v Inhalt. Gedanken vom Ackerbau.   
  • 1-10 I. Abschnitt. Untersuchung der Hindernisse, welche der mehrern Beförderung und Verbesserung des Ackerbaues, entgegen stehen.   
  • 10-32 II. Abschnitt. Wie die Hindernisse, welcher der mehrern Beförderung des Ackerbaues entgegen stehen, möglichst gehoben werden.   
    • 10-21 §§. 11. - 17.   
    • 21-32 §§. 18. - 23.   
  • 33-67 III. Abschnitt. Wie der Acker- oder Feldbau zu größerer Vollkommenheit zu bringen seye.   
    • 33-46 §§. 24. - 26.   
    • 46-55 §§. 27. - 29.   
    • 55-67 §§. 30. - 39.   
  • Spiegel   
  • Einband   
  • Farbkeil   
Last changed – OpenDigi @ Universitätsbibliothek Tübingen – Imprint, Privacy notice
DWork-Logo

Cookies optimize the use of our services. By surfing on this site you agree to the use of cookies.